Cautare

10961 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (3.63 secunde)
Sase ONG-uri cu proiecte in favoarea copiilor au primit recent sustinere in valoare totala de 1.500.000 de lei la incheierea celei de a treia editii a campaniei sociale Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!
Coldwell Banker si Imoteca Residential Experts Cel mai mare numar de locuinte noi inregistrat de un targ imobiliar vreodata in Romania Apa plata pe viata la achizitia unui apartament la tIMOn Cum sa platesti zero factura la intreținere:
Ministrul interimar al educatiei, Sorin Cimpeanu, explica rata scazuta de vaccinare din unele scoli prin faptul ca cel mai probabil directorii acelor unitati de invatamant sunt antivaccinisti si dau un exemplu prost.
Vermont este primul stat american care distribuie prezervative in scoli. Romania este pe primul loc la numarul mamelor minore din Uniunea Europeana.
Joia viitoare ar putea fi prima zi de testare a elevilor in scoli, a declarat ministrul interimar al Educatiei, Sorin Cimpeanu, luni seara, la Digi24.
Testele de saliva nu ajung in scoli saptamana aceasta, asa cum spunea Ministrul Educatiei la inceputul lunii. Testele au fost cerute inca din februarie.
Testarea in scoli, amanata. Testele anti-COVID inca nu exista
Reactia lui Sorin Cimpeanu, dupa ce un senator USR a acuzat ca testele de saliva pentru scoli sunt ambalate neconform
Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a scapat pe jos o parte din proba de saliva colectata de la un elev de clasa a IV-a, intr-un clip in care vrea sa demonstreze cat de usor pot fi administrate aceste teste acasa sau in scoli, de catre personal nespecializat.
Alexandru Rafila si Sorin Cimpeanu ofera informatii despre cum se face testarea. Tutorialele sunt dedicate atat parintilor cat si elevilor si parintilor. Testarea in scoli trebuie sa inceapa pe 2 decembrie.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli. Potrivit unor surse citate de Antena 3, agentul, care purta si vesta reflectorizanta in momentul accidentului, mergea insa in scoli sa-i invete pe elevi Educatie rutiera.
Un roman care lucreaza in strainatate afirma de curand ca noi suntem sclavii moderni ai Europei. ... çntre cei plecati se numara destui profesori si invatatori care si-au luat lumea in cap din cauza conditiilor mizere din tara.
Sa nu cumva sa cautati o logica in guvernarea Romaniei. ... In urma cu doua saptamani, Comisia Europeana emite un raport de monitorizare a progreselor Romaniei pentru integrarea in Uniunea Europeana.
Se argumenteaza apoi importanta dezvaluirii acestui eveniment, precum si cine sta in spatele dezvaluirilor legate de acesta. ... a, daca s-ar fi demonstrat ca in nici un spital din Romania nu exista sobolani, asta da eveniment. Cum toate spitalele noastre au in dotare sobolani proprii, stirea e o banalitate.
Intram pina la urma si noi in Europa, asa tiris-grapis. ... Asa ca, in anul de gratie 2007, vom intra cu scoli in care elevii nu au apa, nu au unde-si face nevoile decit intr-un fel de gropi, pompos denumite wc-uri, si unde au sanse mari sa se imbolnaveasca.
Legea educatiei sexuale in scoli a fost adoptata in Parlament. Orele de educatie sexuala incep in clasa a VIII-a, numai cu acordul parintilor. Romania se afla in topul tarilor europene in ceea ce priveste mamele minore.
Chiar daca in nenumarate rinduri s-a spus ca romanii nu se prea omoara cu munca, asa cum vedeam ca o fac altii din Vest sau de prin Japonia, ori China, iata ca si la noi a inceput sa se moara de munca.
Astfel, pentru ei, desi initial l-au premiat ca fiind "educativ", filmul este "prea dur" pentru a fi difuzat in scoli, licee si cinematografe franceze si singura concesie pe care i-o pot face deocamdata este aceea de a-i fi permis sa apara insotit de un mesaj de avertisment care sa atentioneze spectatorii asupra scenelor care ar putea dauna francezilor sensibili si tinerilor.
Ne intereseaza cum sa imbunatatim sistemul, sa avem generatii din ce in ce mai bine pregatite si sa le oferim conditii elevilor si studentilor", sunt gogosile pe care ni le servesc la fiecare campanie electorala politicienii cu si fara functii.
Ore mai scurte la mai multe scoli din Gorj. Ca sa faca economie la gaze si la electricitate, mai multi directori au propus scurtarea orelor de curs de la 45, la 40 de minute.
google-analytics.com